Kit de premsa

Informació detallada sobre Nítid, la seva història i el seu creador

Punts clau del projecte

Creador: Raül Muñoz
Seu: Terrassa, Barcelona (España)
Data de fundació: Septembre, 2015
Website: nitid.cat
Contacte de premsa / negocis: nitid@nitid.cat
Social:
Nítid Films Facebook
Nítid Films Vimeo

Descripció

I si poguessis capturar per sempre le semocions d’un instant?
A tots ens agradaria poder aturar el temps i fer etern un moment especial, com és un embaràs, o el naixement d’un fill. Amb Nítid ja és possible fer una “càpsula del temps”, que podem obrir sempre que volguem per mantenir vives les emocions.

Amb una peça de vídeo, creada de forma natural,sense artificis, és possible perpetuar aquest moment en el que acaba de néixer un fill, quan s’espera el seu naixement amb il·lusió, o quan ja té alguns mesos i comença a donar els seus primers passos.

Raúl Muñoz, responsable de Nítid, ha creat aquesta nova forma de guardar aquests records en format vídeo. Amb la seva sensibilitat, és capaç de captar una història única, la de cada família, i de fer-ho memorable potenciant tots els matisos de la llum i el so.

Amb aquests vídeos, els pares poden reviure l’experiència i les emocions viscudes en aquests moments tan especials. Les primeres hores de vida del seu nadó, els primers somriures, o quan encara estan esperant la seva arribada.

Raúl es desplaça a casa dels pares o a l’hospital, i treballa amb molta sensibilitat i tendresa perquè se sentin còmodes en tot moment. El resultat d’aquest enregistrament, és una peça audiovisual amb acabat cinematogràfic amb gran qualitat d’imatge i so.

En definitiva, amb Nítid sí es pot capturar la màgia i les emocions d’un instant i guardar-los, com un tresor, per sempre.

T’ho expliquem en el nostre format!

Per què el vídeo?

Vídeo promocional

Sobre el seu creador

El Raül ha transitat per diverses disciplines professionals que el defineixen com a polivalent i multi disciplinar,però essencialment aquest camí l’ha portat a definir-se com a emprenedor, fotògraf i realitzador audiovisual.
Aquesta aventura professional i vital conjuga el millor de les habilitats que ha anat guanyant al llarg del seu trajecte:

L’empatia i la sensibilitat per acostar-se a la vida de les famílies i filmar-la amb respecte i amor.

La perícia tècnica i creativa per captar la màgia dels instants irrepetibles que s’esvaeixen en un sospir.

Logo i imatges

Descarrega aquí una carpeta comprimida amb el logotip i algunes imatges representatives.

Contacte

Preguntes: nitid@nitid.cat

Telèfon: +34 606 075 140

Web: nitid.cat
Vimeo
: vimeo.com/channels/miracles
Facebook: facebook.com/nitidfilms

© 2016 nitid · raül muñoz