quan arriben,
la vida s’omple de sentit

fem el vídeo més important de la teva vida

Un record per sempre

Ajudo a futures mares i pares a conservar els primers moments del seu nadó
en format vídeo, per a que els puguin reviure sempre que vulguin.

Capturo la vostra història única amb la màxima naturalitat, sense artificis.

embaràs

naixement

nadó

família

Embaràs

Quan falten poques setmanes i dies pel gran moment, capturo les confidències, els anhels i les esperances que també s’estan gestant dins vostre.

en vull un!
Dàmaris

"Gràcies pel teu tracte i per l'afecte que poses a l'hora de fer la teva feina. Des de un principi ens vas fer sentir molt còmodes!"

Naixement

L’instant irrepetible, el moment més esperat, tots els detalls i l’Amor incondicional, capturats per a vosaltres. Emoció en estat pur!

en vull un!
Mar

Sóc fotógrafa de nadons, per tant d’entrada bastant reticent a ser la protagonista de la història… però amb el Raül tot és fàcil i molt natural. Aconsegueix crear el clima idoni per a què et centris en el que realment importa: Gaudir el moment, ser feliç.

Nadó

Al llarg de les primeres setmanes, confirmem que la màgia perdura i s’ha fet més gran.Han canviat tantes coses en pocs dies!

en vull un!
Mariona

"Gràcies per deixar-nos reviure tants cops com vulguem aquests moments Raül, gràcies per aquesta obra d'art... Ets un gran professional!!"

Família

Sempre hi ha moments irrepetibles i especials que voleu retenir per sempre. Amb el meu ajut podreu gaudir-les sempre que vulgueu!

en vull un!
Marta

"El Raül sap crear la millor atmòsfera per captar moments especials, alhora que ho representa d’una forma molt natural i creativa. Crec que no és gens fàcil trobar aquest punt d'equilibri. Es tracta d'un regal per tota la vida; no només per la petita, sinó per tota la família"

Com ho faig?

capturo la màgia

vinc a l’hospital i a casa vostra, sense presa, amb tendresa,
per inmortalitzar moments íntims i emocionants.

accentuo l'experiència

amb un acabat cinematogràfic:
imatges vibrants i música original.
Una peça memorable.

un regal per sempre

disfruteu-lo allà on volgueu,
sempre amb la màxima qualitat d’imatge i so.
en un format que us sorprendrà!

Sobre mi

Em dic Raül. He transitat per diverses disciplines professionals que segurament em defineixen com a polivalent i multi disciplinar, però essencialment aquest camí m’ha portat a definir-me com a emprenedor, fotògraf i realitzador audiovisual.
Aquesta aventura professional i vital conjuga el millor de les habilitats que he anat guanyant al llarg del meu trajecte:

L’empatia i la sensibilitat per acostar-me a la vostra vida i filmar-la amb respecte i amor.

La perícia tècnica i creativa per captar la màgia dels instants irrepetibles que s’esvaeixen en un sospir.

Si em deixeu, us donaré un record inoblidable i palpable de les vostres vivències més intenses i emotives. La vostra vida, a 24 batecs per segon.

Aquesta energia, ilusió i creativitat no seria possible sense el recolzament del meu equip: La meva parella Kandy i el meu fill Ferran són el combustible i el motor de la meva empenta!

Contacta

606 075 140

* Només vull les vostres dades per contactar amb vosaltres i fer realitat els vostres desitjos. Zero Spam!

© 2016 nitid · raül muñoz